Ystävänpäivän yllätysohjelma on nyt julkaistu: Karaoketanssit

Taatan tuvalla järjestetään ystävänpäivänä ohjelmaa, jota on aiemmin somessa mainostettu yllätysohjelmana. Viime lauantaina lastenkirppistapahtumassa paljastettiin, että yllätysohjelmana on karaoketanssit.

Ystävänpäivän karaoketanssit järjestetään siis torstaina 14.2.2019 kello 18–21.30. Tapahtumaan on vapaa pääsy, joten ystäviä kannattaa nyt ottaa mukaan vaikka molempiin kainaloihin. Yksinkin voi mainiosti tulla ja etsiä uusia ystäviä tapahtumasta. Kahvio on avoinna.

Sydämellisesti tervetuloa laulamaan ja tanssimaan! Tapahtuman järjestää Taatan tupa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: